Články - informace ze světa RC

Vánoce začínají v Trutnově v sobotu 21. prosince

  • Vytvořeno 17. 12. 2013 16:54
  • Zobrazeno: 1884

Tradiční vánoční závod Rebels Race se letos pojede v Trutnově v sobotu 21. prosince, a tak kdo si chce užít bezva závodění spojené s vánoční atmosférou, měl by zapřáhnout saně a hnát soby do srdce krakonošova království. Loni se závodu zúčastnilo neskutečných 126 aut, i letos je již nyní startovka hodně plná!

 

K vánočnímu závodu neodmyslitelně patří santovy čepičky, které na vás již čekají pod naším vánočním stromem, máme připraven výběr koled, hala bude vánočně vyzdobena:-) Bude skvělé, pokud si i Vy vyzdobíte depo třeba nějakým světelným řetězem nebo na stole nabídnete ochutnávku vašeho cukroví;-)

Závody Rebels Race se po letní asfaltové sezóně přesunuly pod střechu sportovní haly ZŠ R. Frimla v Trutnově, která se stala příjemným místem pro setkávání na našich rebelských závodech. Novinkou je tribuna, která je vyšší a tím pádem je dobrý výhled pro řízení modelů, tradičně máme depa přímo u dráhy, nebude chybět občerstvení včetně polévky a jídla k obědu, štrůdlu ke snídani a točeného piva (již v pátek večer, porcí bude nachystáno více).

I před vánočním závodem budete mít možnost si zvyknout na tvar kobercové dráhy, jelikož budete moci do Trutnova přijet již v pátek večer a na postavené dráze trénovat do ranních hodin. Vstup do haly bude možný od 21:30, dráha bude připravena v cca. 23 hodin. Přespání bude možné v prostorách haly, k dispozici je samozřejmě sociální zařízení včetně sprch. To vše navíc zcela zdarma! Vstup do haly v sobotu bude od 7 hodin.

Kobercová dráha v Trutnově má rozměry 30x20 metrů (větší než na minulém závodě). Vyznačení dráhy je řešeno plastovými profily, které jsou velmi šetrné k modelům. Přesto se nemusíte bát, že byste zůstali na závodech Rebels Race bez podpory náhradních dílů a dalších modelářských věcí. Rádi se o vás postarají Petr Grof se svým novým obchodem a Martin Zvára – KL-modely.cz.

Na závodech Rebels Race si zajezdíte hodně. Kromě ranního organizovaného tréninku, který bude končit již v 8:30!!, na vás totiž čekají čtyři kvalifikace a pak tři finálové jízdy. Všechny jízdy jsou komentované, jezdíme podle Fair-Play pravidel.

Vše se zdá být na sváteční vánoční závod připraveno. Nezapomeňte se přihlásitnastudovat pravidla a příjezdovou mapku k hale, připravit stolky a židle s gumovými/plastovými koncovkami, aby nemohly poškodit palubovku, vzít si přezuvky a prodlužovačku a v pátek nebo v sobotu přijet do Trutnova.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo volejte na 608 815 564 (Zdenda).

Těšíme se na viděnou!

Váš Team Rebels

RYCHLY KONTAKT

Zdenda Beneš | vrchní rebel | Tel: 608 815 564
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět NAHORU